Saturday, January 19, 2013

Exam datang lagi...

Assalamualaikum..

Syukur alhamdulillah sebab dah lepas satu beban...

Tapi agak sedikit parah bila mood exam tak kunjung tiba..camnilah jadinya bila ada presentation dan folder checking masa tengah study week..hoho..

Dan macam biasalah kerja aku..hehe..bila kesempitan waktu,masa ni jugaklah aku cari peluang update blog..(">)..Apalah nak jadi dgn aku ni..tak ubah2 perangai malas nak belajar..

Yang penting sekarang ni,aku hanya nak cuti je..boleh rilek kepala jap dari segala masalah pesakit2 yang ada.bab2 requirement ni akan ku kejar bila masuk sem baru nanti..malas nak peningkn kepala pikir pasal klinik dan sekutu2nya..

Klah,Gud Luck for Our Exam...=)

Harap2 mood exam datang mengetuk pintu hati dan otak aku lepas ni..

p/s:there's one guy ajak aku duet dengan dia lagu A Thousand Years..hoho..tahu2 je aku suka lagu ni..



No comments:

Post a Comment