Saturday, July 21, 2012

Masa Pantas Berlalu..

Assalamualaikum..

Syukur Alhamdulillah sebab aku masih dapat merasa nikmat puasa untuk Ramadhan kali ini..Beberapa minggu yang lepas aku masih berumur 23 tahun but now, i'm already 24..Bila dah melangkau ke usia ni, memang tak dapat nak dinafikan yang perasaan aku agak berserabut dengan soalan2 cepu emas dan penyataan dari orang-orang sekeliling.Yes..i admit that i'm already old and i'm still single.

Tapi yang penting, aku masih bernyawa dan aku bersyukur sebab Allah masih bagi aku peluang untuk beribadah dan bertaubat. Walaupun ramai kawan2 aku yang dah berkahwin dan dah pun mempunyai anak,itu rezeki diorang.Cuma sekarang ni,belum sampainya lagi waktu untuk aku.

Sebelum ni aku pernah terfikir yang aku mungkin dah kahwin bila menjangkau usia ni tapi Allah itu Maha Mengetahui.Antara aku dan dia,memang kami takde jodoh but i'm happy for him bila aku tahu yang dia dah nak kahwin.For mum n dad,it wasn't your fault at all.Memang dah ditakdirkan begini for both of us.

Yang paling gembiranya sebab aku ada KELUARGA yang sentiasa sayangkan aku.Mak dan ayah yang nak tengok aku berjaya dunia dan akhirat,kakak2 yang sentiasa amik berat pasal aku,abang yang tak pernah berhenti mengacau hidup aku especially kat YM, adik2 yang sentiasa menceriakan hidup aku dan anak2 sedara yang comel2 belaka...=)
I LOVE U ALL VERY..VERY..VERY..MUCH..Tak sabar tunggu raya ni..p/s: terima kasih sebab sentiasa ada di sisi..(^_^)

No comments:

Post a Comment